ko.net.ua

На Закарпатті святкували сторіччя «Мукачівського фахового коледжу»

Це єдиний навчальний заклад в області, який готує ветеринарів. Тут також здобувають фах майбутні агрономи, екологи, бухгалтери, фінансисти і банкіри, страхові агенти, фахівці туризму, геодезисти, землевпорядники та правники.

Відокремлений структурний підрозділ «Мукачівський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України»

У ці дні відокремлений структурний підрозділ «Мукачівський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України» відзначив свій сторічний ювілей. Для участі у святкуванні цієї знаменної події приїхали представники з багатьох регіонів нашої держави. Гості були позитивно вражені чудовим рівнем матеріально-технічної бази цього навчального закладу. Керівництво коледжу всіляко сприяє його стрімкому розвитку.

Так, на території закладу функціонує міні-звіринець, у якому мешкають близько 25 видів тварин, є музей зернового господарства, нині працюють над створенням музею виноробства – задля того, аби студенти могли на практиці застосовувати отримані теоретичні знання.

Про це повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області.