ko.net.ua

УжНУ святкує своє 76-річчя

У життєписі Ужгородського національного університету 18 жовтня є днем його заснування. Саме цього дня 1945 року розпочалась історія його становлення як осердя освіти й науки Закарпатської області.

За ці роки працівники вишу доклали чимало зусиль, щоб сьогодні у нас була чудова нагода пишатися й насолоджуватися досягненнями своєї alma-mater та тисяч її випускників. Завдяки цьому нині УжНУ посідає гідне місце серед вишів України, співпрацює з найкращими університетами Європи, а його працівники мають високий авторитет і повагу серед колег в Україні і світі. У навчальних аудиторіях та наукових лабораторіях УжНУ виховувалась ціла плеяда професіоналів своєї справи, які власними успіхами прославили виш як у минулі роки, так і сьогодні. За це щира вдячність і шана!

Ми переконані, що часи пандемії не найкращі для гучних святкувань. Проте не засмучуємось, оскільки віримо, що попереду на нас чекає багато років процвітання та вдосталь приводів для веселощів і урочистих зібрань. Зі святом, дорогі колеги!

Про це інформує Ректор УжНУ Володимир Смоланка.