ko.net.ua

Мешканців Берегова запрошують долучитися до волонтерства

КП “ЕкоБерегово” у літній період канікул запрошує волонтерів у притулок для бездомних тварин (вул. Б. Хмельницького, 116) для благоустрою території та допомоги в піклування про чотирилапих.

Долучитися до впорядкування домівки для безпритульних тварин можуть усі любителі “хвостатих” друзів (участь дітей бажана у супроводі дорослих!).

Господарські аксесуари (лопати, віники, мішки, рукавиці, тощо) в наявності, однак можна захопити їх із собою, а також одноразову рукавички та маски. Крім того вітаються гостинці для тварин (наприклад, сухий корм) та тканина для вольєрів (приміром, старі ковдри, одяг).Крім допомоги підопічним притулку, буде можливість “поспілкуватися” з його здоровими мешканцями. Тож, свою любов до бездомних тваринок можна буде показати на практиці! Домовитись про час відвідин притулку та детальнішою інформацією звертайтесь за тел. 0508687166 в робочі години.

Також на сторінці”Bundás Második Esély – Бундаш Другий Шанc” під постом про суботник можна повідомити про своє бажання взяти участь у заході чи задати питання організаторам, повідомляє Берегівський міський голова Золтан Бабяк.