ko.net.ua

Хустянам пообіцяли запровадити додаткові маршрути по місту

Цими днями до редакції газети звернулася місцева пенсіонерка Ольга Пилип із проханням пояснити, скільки одиниць маршруток обслуговує місто і чи передбачається введення маршруту у мікрорайон вулиці Жайворонкової, оскільки літнім людям добратись до центру іноді важко, а ціни на таксі у Хусті перевищують ужгородські, повідомляє mediakhust.net.

 -Маршрутні перевезення пасажирів у межах міста здійснюються згідно з графіком. Протягом дня у напрямку від Автостанції містом курсують рейсові автобуси 20 разів, а від АТП (вул. Пачовського) – 21 раз. Наразі один рейс обслуговують 7 маршруток, другий – 3. Незабаром плануємо ввести ще два додаткові рейси, які забиратимуть пасажирів із вулиці Жайворонкової та від ресторану «Карась». Перебоїв з роботою транспорт у немає, – розповів керуючий справами Хустського міськвиконкому Василь Сабадош.

Слід зазначити, що усі транспортні засоби у місті над Тисою оснащені необхідними засобами для людей із обмеженими фізичними можливостями, а перевезення пенсіонерів здійснюється безкоштовно (ще торік усі витрати взяла на себе мерія).