ko.net.ua

У Перечині корозія роз’їла вуличні урни до дірок

У Перечині металічні урни для сміття з дірками. З них випадає кинуте сміття, фантики, обгортки з солодощів. Дірки утворилися внаслідок корозії. Аби сміття та відходи не випадали з урн, у них комунальники поставили чорні целофанові пакети. Такі урни виявила кореспондент «Карпатського об’єктива» у центрі міста та по вулиці Ужгородській. Відверто кажучи, вони своє відслужили і непридатні для користування. Старі, ржаві, з дирками псують естетику міста.

Заступник міського голови Любов Крижановська сказала кореспонденту «КО», що про стан вуличних та паркових урн знає, бачила, згідна, що мають непривабливий вигляд, але купити нові міська рада не може, бо нема коштів.

– Чотири роки тому купили антивандальні урни, встановили у центрі. Планували такі ж на Посьолку, але нема коштів. Наразі хочемо купити 16 контейнерів для петтари та паперу. В нас проблеми зі сміттям, баки постійно наповнені, сміття треба сортувати. На трьох критих майданчиках (у «Штатах», на площі Народній та на вулиці Лєрмонтова) встановимо по одному контейнеру для паперу. В мікрорайоні Яслище маємо три нові майданчики. На них у першу чергу встановимо контейнери для пластикових пляшок, – Любов Юріївна поділилася планами щодо вирішення «сміттєвого» питання.

Тетяна ГРИЦИЩУК, фото автора