ko.net.ua

Як працюватиме ТОВ «Закарпаттяенергозбут» в умовах локдауну

До уваги споживачів! Постановою КМУ № 1236 від 09 грудня 2020 року в Україні з 8 по 24 січня запроваджено локдаун. Адміністрація ТОВ «Закарпаттяенергозбут» інформує про роботу товариства в умовах жорстких обмежень.

Відповідно до статті 29 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб» з метою запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19, а також піклуючись про ваше здоров’я та безпеку, ТОВ «Закарпаттяенергозбут» та всі центри обслуговування клієнтів Товариства працюватимуть і надалі в обмеженому режимі. Це означає, що прийом відвідувачів на територію ТОВ «Закарпаттяенергозбут» та центрів обслуговування клієнтів Товариства тимчасово обмежений.

Водночас нагадуємо, що в ТОВ «Закарпаттяенергозбут» створено всі умови для того, щоб більшість питань можна було вирішити за кілька хвилин, не виходячи з дому. Зокрема:

абонкнижка для побутових споживачів: https://pay.zakarpatzbut.energy/home

абонкнижка для юридичних споживачів, компаній: https://pay.zakarpatzbut.energy/company.

5) щодня працюють Центри обслуговування клієнтів (дивіться перелік).

Контактні дані центрів обслуговування клієнтів:

Нагадуємо, порядок роботи інформаційно-консультаційного центру, інструкція про порядок подання звернень/скарг/претензій, процедура розгляду звернень/скарг/претензій споживачів є на сайті ТОВ «Закарпаттяенергозбут» за посиланням – https://zakarpatzbut.energy/rozgliad-zvernen/informatsiino-konsultatsiinii-tsentr. Подати звернення можна за спеціальною формою на сайті – https://zakarpatzbut.energy/feedback, також його можна надіслати за адресою: icc@zakarpatzbut.energy

Для довідки. Відповідно до ухваленого документа, з 8 до 24 січня 2021 року заборонятиметься робота кафе, ресторанів, барів. Забороняється приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері торговельного і побутового обслуговування населення, крім визначених постановою. Дозволяється торгівля пальним. Також в зазначений період можна надавати фінансові послуги, дозволена діяльність фінансових установ і діяльність з інкасації та перевезення валютних цінностей, діяльність операторів поштового зв’язку, а також медичної практики, ветеринарної практики, діяльності автозаправних комплексів (без зон харчування), діяльність з технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів, перукарень та салонів краси за попереднім записом.

Забороняється робота кінотеатрів, фітнес-клубів, спортивних залів, басейнів, театрів.

На період дії посиленого карантину заборонятиметься відвідування закладів освіти, торгівля непродовольчими товарами, проведення будь-яких розважальних, спортивних або культурних масових заходів. Продовжить працювати громадський транспорт.

Бережіть себе та рідних!

Пресслужба ТОВ «Закарпаттяенергозбут»