107705
20:03 4.112020

На Закарпатті тривають перевірки щодо дотримання карантинних вимог

Життя 2853

В області тривають перевірки щодо дотримання суб’єктами господарювання краю встановлених вимог до функціонування в умовах адаптивного карантину з врахуванням відповідних зон епідемічної небезпеки поширення  COVID-19 на території області.

Так, упродовж минулого тижня, з 26 жовтня по 02 листопада 2020 року, фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області спільно з представниками  органів державної влади та місцевого самоврядування здійснили 1513 позапланових перевірок, за результатами яких виявили порушення на 115 об’єктах.   

Зокрема, були перевірені:  469 об’єктів торгівлі продовольчими товарами (окрім ринків), порушення встановлено на 32 об’єктах; 23  агропромислові ринки, порушення встановлено на  6 об’єктах; 269 об’єктів торгівлі непродовольчими товарами, порушення виявлені на 21 об’єкті; 365 закладів громадського харчування,  на 21 об’єкті виявлено порушення дотримання вимог щодо протиепідемічних заходів; 37 перукарень і салонів краси, порушення не виявлено; 74 дошкільні заклади, порушення виявлено в одному закладі; 9 закладів середньої освіти, порушення не виявлені; 149 інших об’єктів нагляду (об’єкти водопостачання та водовідведення, транспорт, аптеки тощо) на 7 встановлено порушення.

До порушників застосовувалися відповідні заходи реагування, зокрема надано 113  приписів (пропозицій) та складено 5 протоколів працівниками Національної поліції.

Водночас з метою  запобігання занесенню і поширенню на території області гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом 2019-nCoV,  проводиться широка  інформаційна робота серед населення. За тиждень здійснено 1309 таких заходів.

Держпродспоживслужба

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах