ko.net.ua

У Мукачеві у мікрорайоні «Паланок» влаштували систему водопостачання та водовідведення

У Мукачеві мешканці 4 вулиць – Загоскіна, Поневача, Павлюка та Підгородської отримали централізоване водопостачання і каналізацію.

У мікрорайоні Паланок завершили прокладання труб: побудовано близько 1650 водопроводу та 840 метрів каналізаційної мережі. Відновлено дорожнє покриття. Вулиці засипали щебнем. А вже наступного року дороги заасфальтують. Також побудовано каналізаційно-насосну станцію, на будівництво КНС з міського бюджету було виділено близько 6 млн. гривень, та 12 мільйонів для облаштування централізованого водопостачання і каналізації. За словами директора підрядної організації Юрія Мартинюка, облаштовано колодязі для того аби мешканці вулиць могли підключитися до мережі.

На 4 вулиць розташовано близько 100 домогосподарств. Місцевим постачатимуть воду із водозабору « Ключарки». Щоб підключитися до мережі мешканці повинні звернутися до Мукачівводоканалу. За словами директора підприємства Ігоря Федорняка після підключення абонентів вулиці заасфальтують, в міському бюджеті на це передбачили більше 3,5 млн гривень, повідомляє Мукачівська міська ОТГ.