ko.net.ua

У неділю Закарпатський муздрамтеатр запрошує на дві останні прем’єри

Цими вихідними Закарпатський академічний обласний український музично-драматичний театр імені братів Шерегіїв покаже останні дві прем’єри. Окрім того, у суботу, 17 жовтня, о 18.30 на малій сцені зіграють виставу «Спадкоємець» за п’єсою паризького драматурга Лео Манна.

У неділю, 18 жовтня, о 12.00 відбудеться другий показ прем’єри музичної казки для дітей та дорослих «Одруження або Нові витівки Кощія». Це вистава з багатьма музичними номерами за інсценізацією режисера-постановника Гали Реут. Глядачі познайомляться з історією про Олену Наймудрішу, відважного моряка та закоханого Кощія, де боротьба добра і зла точиться в зачарованому замку.

А увечері, о 18.00, на великій сцені Закарпатського муздрамтеатру відбудеться другий показ прем’єри вистави «Думи мої, думи….», яку до 206-ї річниці Кобзаря поставив за власною інсценізацією народний артист України Анатолій Філіппов. Вистава розповідає про життя і творчість українського генія. Глядач побачить Тараса Шевченка в різні періоди його життя, а тому гратимуть його аж чотири актори. У спектаклі задіяна майже вся трупа муздрамтеатру.