ko.net.ua

Як хустські школярі зустріли першовересень. Фото

Цьогоріч 1 вересня – особливе, тож кожен навчальний заклад організовував цей День знань по-своєму, з врахуванням карантинних правил безпеки. Хустська спеціалізована школа I-III ст.№3, як завжди, підійшла до цього креативно, зібравши на шкільному подвір`ї тільки головних винуватців першовересневої події: першокласників та їхніх старших друзів – випускників.

“Цього року лінійка проводилася лише для першокласників та одинадцятикласників, адже попри всі карантинні умови ми розуміємо, що це свято для них має велике значення. Для першокласників – це початком їхньої шкільної дороги, а для одинадцятикласників сьогодні перший дзвінок пролунав востаннє, все більше наближаючи їх до дорослого життя. Найстарші учні школи підготували сюрприз для класних керівників у вигляді флешмобу. До нього залучили й маленьких друзів – першокласників: разом із ними намалювали на асфальті промінчики сонця, які символізують початок їхнього шкільного життя. Також одинадцятикласники подарували першачкам квітки з кульок, побажавши довгої, захоплюючої та неймовірно цікавої подорожі шкільними роками”, – поділилася з “Карпатським об’єктивом” педагог-організатор Хустської СШ I-III ст.№3 Ольга Панько.

Для всіх інших учнів (2-10 кл.) класні керівники провели виховні години, звісно, особливо наголосивши на правилах безпеки в умовах карантину.

Загалом цьогоріч у Хустському районі велику шкільну родину поповнили 1277 малят.

Богдана КЛЕКНЕР, фото Т.ПАНТІ