170526
08:45 3.092024

Свято Першого дзвоника відбулося у Косоньському ліцеї імені Арань Яноша

Життя 1967

Другого вересня ліцей ім. Арань Яноша в селі Косонь, що на Берегівщині, знову відчинив свої двері. Урочистою подією стало свято Першого дзвоника. Цього року до школи прийшло 13 першокласників, а новий 2024/2025 навчальний рік розпочали 245 учнів.

Згідно з багаторічною традицією, церемонію розпочали з богослужіння, де просили Божої благодаті на новий навчальний рік. Відкриття навчального року продовжилося на подвір’ї центрального корпусу закладу, де після Гімну України та молитви угорців присутніх гостей привітала директорка закладу Ангела Яноші. «Сьогодні стартує нова сторінка у вашій освіті, повна нових можливостей, знань та вражень. Разом будемо відкривати нові горизонти, вчитися, розвиватися та рости!».

Директорка школи побажала учням та вчителям успішного навчального року.

«Намагайтеся максимально використати час, який ви тут проводите, з користю, скористайтеся можливостями навчання та спільних програм! Збереження та повага до традицій і любов один до одного – це мають бути цінності, які забезпечують виживання. Бажаю вам щасливого і повноцінного дитинства та шкільних років, багато вчитися і бути допитливими. Ми намагалися створити всі умови для того, щоб ви стали згуртованим класним колективом, як і випускники. Дякуємо батьківській громаді, яка, незважаючи на складні обставини, була поруч і допомагала нам», – сказала директорка.

Вітальні вірші продекламували першачки. Після декламації від імені 11 класу найменших привітали Петра Товт та Ноемі Шебештийн. Майбутні випускники провели першачків до класу та здивували їх скромним подарунком.

Після урочистостей відбулися уроки класного керівника.

Наталія ВАРОДІ, фото автора

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах