99301
16:11 26.022020

На Закарпатті обговорять зміни до Конституції щодо місцевого самоврядування та передачі лісових фондів у комунальну власність ОТГ

Життя 2272

Минулого тижня на засіданні Правління Асоціації міст України було схвалено Концепцію змін до Конституції України в частині місцевого самоврядування та територіальної організації державної влади, а також пропозиції до проєкту Закону України «Про внесення змін до Конституції України щодо місцевого самоврядування та територіальної організації державної влади».

Саме тому Закарпатське регіональне відділення АМУ ініціює проведення Регіональної платформи для обговорення конституційних змін щодо місцевого самоврядування та впровадження засад нового адміністративно-територіального устрою за участю народних депутатів України, міських, селищних, сільських голів, а також депутатів обласної ради.

Ще однією важливою темою для обговорення стане вдосконалення законодавства щодо лісокористування та передачі частини лісових фондів з державної у комунальну власність ОТГ. Закарпаття – найбільш заліснена область України зі стратегічно важливим туристично-рекреаційним і оздоровчим напрямком регіонального та місцевого розвитку, а отже особливо потребує законодавчого вдосконалення проблем лісокористування та формування лісів з комунальною формою власності у створених ОТГ.

Регіональна платформа відбудеться 27 лютого 2020 року у залі засідань Закарпатської обласної ради (5 поверх) з 14:00 по 16:00.

Закарпатське РВ АМУ

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах