97457
09:20 18.012020

ОТР Банк розширює кордони і відкрив своє представництво у місті Мукачево

Життя 4714

Один із найпотужніших європейських банків відкрив своє відділення у місті над Латорицею. Сповідуючи концепцію «Ми відкриті для всіх і пропонуємо все найкраще для наших клієнтів» директорат і працівники банку запросили на офіційну частину багато гостей і друзів.

На відкритті побував і Тамаш Хак-Ковач – Голова Правління ОТП Банку, який першим привітав усіх присутніх і зазначив: «Я вітаю Вас у новій будівлі! Сьогодні весь свій диджіталізується, але саме у цей час особистісні відносини стали надзвичайно важливими для комунікацій на всіх рівнях. І я сподіваюся, що це відділення стане саме тим місцем, де ви всі і всі бажаючі зможуть комунікувати, отримувати якісні фінансові консультації та допомогу. Наш банк завжди у Вашому розпорядженні!».

Привітав присутніх і міський голова Мукачева Андрій Балога. Пан Андрій привітав працівників установи та гостей і зауважив наступне: «Я радий, що це історичне місце буде використовуватися за призначенням, і, це напевно, найгарніше банківське приміщення нашого міста зі своєю власною історією. Це дуже добре, що тут заселяється одна із найпотужніших банківських установ Європи. Бажаю всім Вам довіри від клієнтів і успіху у роботі!».

Уповноважений міністра із розвитку співпраці Саболч-Сатмар-Березької області та Закарпатської області Грежа Іштван у своїх привітаннях не був таким лаконічним. Зокрема, він щиро привітав усіх присутніх і констатував: «Ця будівля була побудована ще у 1912 році, а у 2020 році ми тут відкриваємо тут відділення ОТП Банку. Як Ви всі бачите, процес реконструкції триває і я сподіваюся, що отримавши всі необхідні документи ми завершимо цю роботу вже до кінця цього року.

І також, саме тут, ми маємо надію відкрити культурний центр ім. Мункачі Мігая. Я переконаний, що ОТП Банк ідеально впишеться у цю будівлю. Також маю надію на те, що згодом тут будуть відбуватися різні суспільно значимі події для всіх мукачівців і не тільки.

Ми щиро дякуємо очільнику міста, всім органам влади та всім тим, хто долучився до цієї роботи!».

Підсумувала офіційні привітання керуюча відділенням АТ «ОТП БАНК» у місті Мукачево Жужанна Кабай. Пані Жужанна зазначила наступне: «Відкриття нашого відділення тут – у місті Мукачево підтверджує той факт, що з нашим банком дуже легко співпрацювати клієнтам. Адже наші клієнти завжди отримують фахові консультації, отримують комфорт і фінансову безпеку.

Наше відділення особливе, адже йому понад 100 років і воно будувалося як приміщення банку, а значить тут є магія грошей. І ми будемо цю магію підкреслювати, посилювати і розповсюджувати.

Піклуватися не тільки про високий рівень надання фінансових послуг, але й про комфорт перебування у відділенні – одне з головних правил нашої роботи. Оновлене відділення – більш просторе, сонячне та комфорте. Гостинно запрошуємо охочих!».

До речі, банківське відділення розташоване дуже зручно – у центрі міста (вул. Я. Мудрого, 10) та надає повний спектр фінансових послуг: можливість оформити кредит готівкою, кредит на товари й послуги, кредит на купівлю б/в авто, автокредит на купівлю нового авто, можна оформити кредитну картку, відкрити депозити та банківські вклади, орендувати банківський сейф, тощо.

Як відомо, Акціонерне товариство «ОТП Банк» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектору країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу. Його стовідсотковим власником є найбільший угорський банк OTP Bank Plc.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП Банк» виступає флагманом банківської групи ОТП, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал» та ТОВ «ОТП Лізинг».

Юрій КОПИНЕЦЬ

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах