97095
12:02 7.012020

Христос ся рождає! Угорська молодь заспівала українську колядку. Відео

Життя 10348

В знак поваги до українського народу та у відповідь на угорські коляди, що пролунали від дітей Волноваської ЗОШ №6, за ініціативою та сприянням Почесного консула України у м. Шіофок, Золтана Хорвата, у присутності Надзвичайного та Повноважного Посла України в Угорщині, п. Любові Непоп та заступниці мера м. Шіофок, пані Бардоціне Д-р Молнар Аніти Камерний хор гімназії ім. Перцел Мора (м. Шіофок, хомайстер – Баті Золтан) у залі для урочистостей Міської ради м. Шіофок записав відео-вітання з українських та угорських колядок.

Отож, пропонуємо до Вашої уваги, дорогі Друзі, чудове виконання колядок та користуючись нагодою, дозвольте побажати Вам щасливого та благословенного Рідзва Христового, миру, взаєморозуміння та благополуччя у кожну родину.
Христос рождається! Славімо його!

Válaszul a kelet-ukrajnai gyerekek magyar kántálására és az ukrán nép iránti tisztelet jeléül Ukrajna siófoki tiszteletbeli konzulja, Horváth Zoltán kezdeményezésére és támogatásával, Ukrajna Rendkívüli és Meghatalmazott Nagykövete, Ljubob Nepop asszony valamint Siófok alpolgámesterasszonya, Bardócziné dr. Molnár Anita jelenlétében a siófoki Perczel Mór Gimnázum Kamarakórusa (kórusvezető: Bati Zoltán) ukrán karácsonyi dalokból készített videóköszöntőt a Siófoki Önkormányzat Dísztermében.

Ajánljuk figyelmükbe a csodálatos előadást és élve az alkalommal kívánunk mindenkinek, aki most ünnepel, békés, boldog karácsonyt!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах