96212
14:53 12.122019

Маршрути руху великогабаритних вантажівок у напрямку Дякова буде змінено

Життя 2975

Сьогодні, 12 грудня, перший заступник голови облдержадміністрації провів нараду щодо впорядкування руху вантажного автотранспорту через Виноградівський і Берегівський райони у напрямку КПП «Дяково».

Йшлося про потребу зменшити навантаження на дороги Виноградівського району, які останніми роками понищили вантажівки, що прямують до кордону і звідти. Також мешканці нарікають на значний негативний вплив каміонів на довкілля та будинки. У свою чергу міський голова Берегова зазначив, що пустити вантажівки через історичний 250-річний міст через р. Верке неможливо, оскільки ця пам’ятка архітектури перебуває в аварійному стані. Можна частину транспорту спрямувати через інший міст, однак потрібні кошти для ремонту самого моста і кількох ділянок доріг. Також З.Бабяк звернувся з проханням обмежити кількість вантажівок, які перетинають КПП «Дяково» до 50-ти на добу (нині таких близько 150) і звернутися з проханням до Кабміну пришвидшити будівництво об’їзної дороги навколо Берегова.

Після обміну думками учасники наради вирішили наступного тижня провести комплексне комісійне обстеження вибраного маршруту руху, організувати односторонній рух вантажівок з Мукачева через Берегово у напрямку Дякова і в зворотному напрямку через Виноградів, вирішити питання фінансування ремонту доріг по маршруту проїзду каміонів та передачі дороги «Виноградів – Теково – Неветленфолу» у державне підпорядкування, інформує пресслужба ОДА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах