95304
21:32 26.112019

Мукачівській центральній бібліотеці - 90 років. Фото

Життя 4131
26 листопада, в центральній Мукачівській бібліотелі ім. О.Духновича, відбулися урочисті заходи з нагоди 90 років від її відкриття. А саме 26 листопада, 1929 року, бібліотека відкрила свої двері широкому загалу.
Кількість відвідувачів  щороку зростала, а тому  в 1975 році будівлю вирішили відремонтувати.  На першому поверсі розмістилася – дитяча бібліотека, на другому- абонемент, а на третьому – читальний зал для дорослих.
В документах вказується , що при відкритті бібліотеки  ій присвоїли адресу: вул. Духновича – 1, за цією адресою вона знаходиться і досі. Більше того, бібліотека навіть носиьь ім’ я – Олександра Духновича.
Під час святкуваннь 90- річчя з дня відкриття бібліотечної установи, ветеранів бібліотечної сфери відзначили подяками та квітами, та подякували за їй сумлінну працю. Відзнаки вручали від відділу культури виконавчого комітету Мукачівської міської ради.
Серед гостей чимало творчих особистостей, які неодноразово проводили в стінах бібліотеки свої творчі вечори,  працівники бібліотечної централізованої системи та інші гості, які вирішили відсвяткувати цю подію.
 Ірина Грабко
telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах