94999
09:44 22.112019

Із 26 листопада в Ужгороді буде запущено 24 маршрут

Життя 5088

У вівторок, 26 листопада, на новий, 24 маршрут, в Ужгороді виїжджають автобуси комунального підприємства “Ужгородський муніципальний транспорт”. Нагадаємо, чергову партію із 10 великогабаритних низькопідлогових автобусів “Електрон” місто придбало цього року у лізинг, тож загалом вулицями Ужгорода їздитимуть вже 20 сучасних автобусів.

Як і було анонсовано, це буде ще один «наскрізний» автобусний маршрут загальною протяжністю майже 17 кілометрів, який матиме понад 30 зупинок в одному напрямку. Курсуватиме він із мікрорайону Дравці (аж із в’їзду в місто) через вулиці Юрія Гагаріна, Українську, Івана Анкудінова (біля школи № 11), залізничний вокзал, проспект Свободи, вулиці Минайську, Михайла Грушевського, Марії Заньковецької, Тиводара Легоцького, Миколи Бобяка, Загорську, Закарпатську, Собранецьку, Олександра Грибоєдова до УжНУ.

Нижче подаємо розклад руху, наразі він тимчасовий, адже у зв’язку з тим, що маршрут новий, у відділі транспорту, державних закупівель та зв’язку міської ради чекають пропозиції та зауваження ужгородців для коригування графіку та інтервалу руху, часу відправлення, зупинок тощо (transp@rada-uzhgorod.gov.ua, тел. (0312) 61-62-85). Згодом розклад руху відкоригують з урахуванням побажань пасажирів.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах