94991
09:40 22.112019

На новій розв’язці у Мукачеві звели обмежувач

Життя 4611

Йдеться про вулицю Андрея Шептицького, яку вже збудували в Мукачеві й завершують введення в експлуатацію. Це нова розв’язка для заїзду в місто з міжнародної траси Київ-Чоп. Так як дорога вестиме в спальний мікрорайон міста, а далі і центральну частину на в’їзді встановлено обмежувач для вантажівок.

Будівництво обмежувача руху влаштовується, щоб заборонити в’їзд у місто великагабаритного транспорту, висота яких перевищує 3,5м.

Під основною конструкцією обмежувача встановлено обмежувальні планки відбійники над кожною із проїзних напрямків, відбійник з’єднано шарнірно на болтах, для недопущення деформації при перевищенні висоти транспорту.

Для попередження та інформування водіїв встановлено заборонні знаків, а саме рух транспортних засобів, висота яких перевищує 3,5 м, заборонено, мигаючого світлофору і нанесення розмітки. Знаки будуть встановлені на дорозі з’їзду з автодороги Київ-Чоп на вулицю Шептицького Андрея з обох напрямків. Світлофор встановлюється безпосередньо на конструкції обмежувача.

Загалом будівництво обмежувача руху обійдеться в 565 тис. грн. з ПДВ.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах