94861
15:29 20.112019

Йосип Борто провів особистий прийом громадян

Життя 2085

Сьогодні, 20 листопада, перший заступник голови Закарпатської обласної ради Йосип Борто провів прийом громадян із особистих питань.

Серед заявників ‒ жителі Перечинського, Ужгородського районів і міста Ужгорода. В основному ‒ вразливі категорії громадян: пенсіонери, особи з обмеженими фізичними можливостями та переселенці, які порушували питання щодо виділення коштів на лікування, оздоровлення та реабілітацію.

Із пропозицією про співпрацю звернувся регіональний консультант у Закарпатській області Програми підтримки Фонду енергоефективності України Руслан Попітченко. Він розповів про те, що Фонд розробив та впроваджує Програму підтримки енергомодернізації багатоквартирних будинків «Енергодім», яка дасть змогу ОСББ модернізувати свій будинок за підтримки держави.

Йосип Йосипович висловив зацікавленість у реалізації такої програми та наголосив, що обласна рада підтримуватиме й сприятиме її впровадженню на теренах краю, як перспективну.

Він також надав роз’яснення по суті із інших питань, окремі ‒ скерував у відповідні інстанції області для розгляду й вжиття невідкладних заходів, інформує Виконавчий апарат облради.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах