94607
12:28 18.112019

У Хусті показали благодійну виставу, щоб підтримати важкохвору землячку

Життя 5069

У неділю, 17 листопада, у Закарпатському обласному театрі драми та комедії відбувся благодійний показ оригінальної вистави – сучасної дитячої казки Ольги Мацюпи “Комета над лісом” (режисер-постановник Микола Бабин).

Хоча казка написана для дітей, проте тема, яка порушується в ній, є надзвичайно актуальною й у світі дорослих – масова вирубка лісів. Однак на цей раз показ мав і дешо іншу місію – зібрати кошти на лікування молодої мами з Хуста – Яни Кут-Кубані, що бореться зі страшною недугою – лімфомою Ходжкіна (злоякісна пухлина лімфатичної системи).

“На жаль, Яну спіткала біда, і вона потребує допомоги. Щиро вдячна керівництву та акторам Закарпатського обласного театру драми та комедії, які радо відгукнулися провести благодійний показ, усім глядачам, які прийшли на виставу. Адже грошей на дороговартісне лікування Яні вкрай не вистачає, тому збір коштів проводиться різними шляхами, долучаються небайдужі люди.

За продаж квитків нам вдалося зібрати 7 100 гривень. Також усі бажаючі мали змогу кинути гроші в скриньку, яку ми безпосередньо передамо Яні в руки. Щиро віримо, що спільними зусиллями вдасться побороти страшну недугу”, – розповіла “Карпатському об’єктиву” головний адміністратор Закарпатського обласного театру драми та комедії Кароліна Карпіш.

Відрадно, що хустяни активно відгукнулися на запрошення театру – зал був заповнений як дітлахами, так і батьками, дідусями й бабусями, небайдужими хустянами, які від щирого серця бажають землячці найшвидшого одужання.

Допомогти Яні може кожен, зробивши посильний внесок.

Номер рахунку: 5168 7573 8753 6917 Кубані Яна Юріївна

Богдана КЛЕКНЕР

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах