94445
17:31 14.112019

Рустаму Росулу вручено відзнаку Закарпатської обласної ради

Життя 7212

Сьогодні, 14 листопада, відбулося засідання робочої групи Центру допомоги учасникам АТО при Закарпатській ОДА з вирішення актуальних питань.

Участь у засіданні взяли: перший заступник голови ОДА Іван Дуран та заступник – Ігор Шинкарук, заступник керуючого справами виконавчого апарату облради Євгенія Кибза, директор департаменту соціального захисту населення ОДА Михайло Петрішка та керівник Центру допомоги учасникам АТО при Закарпатській ОДА Власта Рейпаші.

До початку засідання посадовці обмінялися думками щодо вирішення питань, які порушують учасники АТО останнім часом. А зустріч розпочалася із приємної новини. Відповідно до розпорядження голови облради Михайла Рівіса за особисту мужність і героїзм, бійцівський дух, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, популяризацію розвитку спорту як дієвого засобу реабілітації серед поранених бійців та з нагоди участі в збірній України на міжнародних змаганнях “Invictus Games” (“Ігри Нескорених”) 2020 року Грамотою обласної ради удостоєно РОСУЛА Рустама Михайловича- солдата Державної прикордонної служби України, ветерана (м.Мукачево).

Вручила відзнаку заступник керуючого справами виконавчого апарату облради Євгенія Кибза, яка найперше щиро подякувала Воїну за хоробрість, мужність, відвагу та побажала йому переможних успіхів у міжнародних Іграх Нескорених 2020 в Гаазі, де наш земляк в числі 20 відібраних до складу національної команди представлятиме Україну. «Натхнення вам, міцного здоров’я та перемог на кожному кроці!» ‒ наголосила Євгенія Іванівна і виконала приємну місію. Відтак зазначила, що щирої подяки заслуговує і волонтер Оксана Ремінець, яка супроводжує Рустама у справах.

У ході засідання йшлося про функціонування та роботу Центру допомоги учасникам АТО при Закарпатській ОДА у 2020 році, взаємодію і співробітництво з відповідним Київським міським Центром та іншими структурами, а також про виплату у 2019 році матеріальних допомоги учасникам АТО Закарпаття в рамках Регіональної програми „Турбота” щодо посилення соціального захисту громадян на 2019 – 2021 роки, повідомляє виконавчий апарат облради.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах