93027
12:32 18.102019

Голова Закарпатської ОДА зустрівся з делегацією брестської компанії

Життя 2776

Ігор Бондаренко зустрівся з делегацією брестської компанії, яка займається проведенням дорожніх робіт та розробленням концепцій організації безпеки дорожнього руху

Сьогодні, 18 жовтня, голова обласної державної адміністрації Ігор Бондаренко та фахівці дорожньої галузі області зустрілися з делегацією групи компаній «СТиМ» (Республіка Білорусь) на чолі з її директором зі стратегічного розвитку та співвласником Дмитром Черненком.

– У середу, в цьому ж залі ми з вами провели розширену нараду щодо стану ефективного функціонування та розвитку мережі автомобільних доріг у Закарпатській області, контролю за використанням бюджетних коштів, а сьогодні ми знову зібрались, щоб обговорити дорожню тему, – звернувся до гостей Ігор Бондаренко. – Для нас дуже важливий досвід інших держав у цій галузі, тому ми розглядаємо різні варіанти співпраці з іноземними інвесторами, в тому числі щодо участі європейських фахівців у проектуванні доріг та технічному нагляді за їх утриманням, участь інвесторів у розвитку мережі автомобільних доріг на умовах концесії, консультативна підтримка шляхової галузі тощо.

4 жовтня в Житомирі я підписав угоду про торгово-економічне, науково-технічне і культурне співробітництво з Брестським обласним виконавчим комітетом Республіки Білорусь. І як один із перших кроків цього співробітництва, сьогодні у нас відбудеться обмін досвідом з брестською дорожньо-будівельною компанією «СТиМ», яка займається проведенням дорожніх робіт та розробленням концепцій організації безпеки дорожнього руху. Питання безпеки дорожнього руху для нас дуже важливе, оскільки життя людини – найвища цінність.

Дмитро Черненко розповів про діяльність своєї компанії, зазначивши, що вона вже 20 років працює на ринках 29-ти країн. Спеціалізується на безпеці дорожнього руху, виготовленні дорожньої техніки та матеріалів для будівництва і розмітки доріг. Також створює комплексні програми завдяки яким дороги стають у 2-3 рази безпечнішими. Інформацію фахівця з Білорусі супроводжувала відеопрезентація.

Відтак присутні на зустрічі мали змогу задати питання гостям і отримати грунтовні відповіді.

– Спасибі вам за нагоду здобути цікаву інформацію, – резюмував Ігор Бондаренко. – Наша конструктивна розмова, переконаний, принесе у недалекому майбутньому дієві результати.

Наприкінці зустрічі керівник асоціації «Європейський союз транспортників України» Федір Харута та співвласник групи компаній «СТиМ» Дмитро Черненко підписали протокол про наміри співпраці, інфоромує прес-служба ОДА.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді говорили про потенціал міст України та Словаччини
18:13
У Мукачеві, у зв'язку з ремонтом, з 18 квітня по 1 травня обмежать рух автомобілів по вулицях Університетська та Перемоги
16:12
Громада Закарпаття співпрацюватиме із громадою Донеччини
15:51
Набір до патрульної поліції Закарпаття триває
15:31
Десятьом громадянам України обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави
15:19
На Закарпатті двоє підлітків вели до кордону чотирьох порушників
14:53
Міжнародна наукова конференція на факультеті міжнародних економічних відносин в УжНУ
14:43
У Мукачеві завершується прийом заявок на участь у конкурсі піаністів
14:20
Закарпатській судовій охороні провели практичне заняття щодо виявлення зброї
13:50
Задушив до смерті: ужгородець, якого підозрюють у вбивстві мешканки Київщини, перебуватиме під вартою
13:36
Всі новини