92999
10:16 18.102019

Нова розв'язка при в'їзді в Мукачево

Життя 6184

Згідно проведених тендерних закупівель та укладеного договору з підрядною організацією ТзОВ «Техно-буд-Центр» продовжується виконання робіт з будівництва нової вулиці Шептицького Андрея в Мукачеві.

В ході виконання робіт виникла потреба у виконанні ряду додаткових робіт та об’ємів, які забезпечать повноцінне функціонування та суттєво покращать експлуатаційні якості новозбудованого об’єкта. Відтак, для забезпечення належної несучої здатності основи дорожнього одягу виконувались роботи з влаштування дренажів для відводу ґрунтових вод, армування основи з використанням георешітки та армування шарів асфальтобетонного покриття. Також додатково добавились роботи по демонтажу 6-ти залізобетонних опор, 170 метрів проводів та 15 штук світильників.

Для забезпечення належного монтажу включено роботи з улаштування анкерних основ типу FS для опор освітлення в кількості 49 шт. З метою забезпечення освітлення вулиці влаштовано 49 опор зовнішнього освітлення, 50 кронштейнів для кріплення світильників, змонтовано 66 світлодіодних світильників та влаштовано заземлення опор зовнішнього освітлення на весь об’єм робіт. Влаштовано кабельну мережу у грунті кабелем марки АВБШв 4х10 мм, на піщану основу, який є необхідним для зєднання і забезпечення існуючого вуличного освітлення в місті в замін кабеля АВВГ 3х4 мм. Нагадаємо, що будується нова вулиця задля зменшення аварійності та розвантаження трафіку при виїзді з міста, особливо у “години пік”.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Закарпатті – повітряна тривога
13:19
У Мукачеві відкрили виставку відомих та маловідомих для загалу робіт Володимира Микити
13:03
«Гуцулка Ксеня» та Остання ніч у Хусті»: театральні прем’єри Хустського театру в Ужгороді
12:05
Закарпатські митники виявили неточності у документах харківського бізнесмена
11:19
У Тячеві відбувся Форум, присвячений 10-річчю децентралізаційної реформи в Україні
10:20
Зарічанська громада знову зустріне Героя
10:01
Актуальне інтерв’ю з головою Закарпатської ОВА Віктором Микитою про ПП «Лужанка-Берегшурань»
09:43
Стало відомо про загибель жителя Виноградівської громади
09:21
Школярі Ужгорода упродовж місяця вчитимуться правильному поводженню із відходами, адже їх можна і необхідно перетворювати на ресурс
08:52
Дві прем’єри в Ужгороді презентує Закарпатський обласний театр драми та комедії
18:38
Всі новини