88907
14:14 14.082019

Яскраво та колоритно: у Хусті відбулася прем’єра нового альбому та кліпу Івана Пилипця. ВІДЕО

Життя 6648

12 серпня у готельно-розважальному комплексі «V&P», що в місті Хуст, відбулася презентація четвертого авторського альбому відомого закарпатського співака, заслуженого артиста України Івана Пилипця під назвою «Гудакова» та прем’єра кліпу на нову пісню «Синевир».

На творчу зустріч до народного улюбленця всієї України, харизма та енергетика якого не має меж, завітали друзі та знайомі, родичі, шанувальники таланту співака. Цікаво, що презентація альбому й кліпу стала своєрідним подарунком до його особистого свята – дня народження, яке він відзначав також 12 серпня.

До альбому «Гудакова» увійшли 13 пісень авторства як самого співака, так і талановитих Андрія Димиденка, Василя Густі, Василя Кузана, Юрія Шипа та Олександра Вратарьова на музику віртуозних Олександра Злотника, Василя Поповича. Композиції різнопланові: про кохання, карпатський край, героїчне минуле Срібної Землі.

«Робота над новим альбомом тривала майже три роки і об`єднала пісні, які б, на мою думку, найбільше потішили серце й душу українців за кордоном. Часто буваючи там із концертами, бачу, наскільки землякам не вистачає української пісні. Загалом у альбомі зібрані композиції різних напрямків. Однак перевагу я надавав більше веселим творам, оскільки у нашому житті й так вистачає різних проблем, переживань, тому, переконаний, потрібно слухати веселу музику і вірити, що завтрашній день буде кращим», – розповідає Іван Пилипець.

Родзинкою вечора стала прем’єра кліпу на пісню «Синевир». Слова для нового хіта написані Василем Густі на музику Олександра Злотника. Аранжування – Олександра Сабова. Режисерами виступили сам Іван Пилипець та Андрій Олаг, відеомонтаж зробив також Андрій Олаг.

З перших секунд кліпу перед глядачем у всій красі постають мальовничі гірські пейзажі з унікальною родзинкою – Синевирським озером, яке овіяне легендами й таємницями. У цьому переконався, власне, і сам митець під час зйомок.

«Синевир» – направду магічне озеро. Під час зйомок зі мною стався цікавий випадок: острівець посеред озера, що слугував мені сценою просто неба, раптово залило водою, мені стало дуже зле – запаморочилося у голові, так що я ледь не зомлів. Зйомки відбувалися о 5-ій годині ранку, тож, видно, у цю ранішню пору, за повір’ями, ще до цих пір відбуваються різні дива», – поділився співак.

Творча зустріч-презентація була наповнена цікавими історіями, виступами спеціального гостя – фокусника, теплими розмовами та чудовим виконанням наживо хітів від Івана Пилипця та Марини Полончак.

Новий шедевр від Івана Пилипця можна переглянути за посиланням.

Богдана КЛЕКНЕР, фото Маріана ЛОГОЙДИ

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини