87866
17:16 23.072019

На Перечинщині запрацював сучасний сервісний центр від Пенсійного фонду

Життя 4427

19 липня У Перечині відкрито сучасний відділ обслуговування громадян (сервісний центр) головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області.

З початку липня це вже шостий новий сервісний центр, що відремонтований і обладнаний відповідно до Стандартів обслуговування громадян в органах Пенсійного фонду України.

В Перечинському сервісному центрі проведено капітальний ремонт приміщень, встановлено сучасну оргтехніку, створено всі умови як для відвідувачів, для яких облаштовано спеціально зал очікування, так і для працівників сервісного центру. В залах ведеться відеоспостереження, що дозволяє керівництву відслідковувати весь робочий процес і оперативно

Довідково: сервісний центр обслуговуватиме 25 населених пунктів Перечинського району, серед яких багато мають статус гірських населених пунктів. В районі мешкає 6995 пенсіонерів, з яких отримують пенсії в населених пунктах, щомають статус гірських, – 735 осіб, або 10,5 відсотка. У місті Перечин проживає 7800 жителів, з яких 1790 пенсіонерів, або 23 відсотки всіх мешканців, інформує Головне управління Пенсійного фонду України.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах