87833
16:40 22.072019

Ужгородська регата - 2019: подробиці проведення веселого літнього дійства

Життя 3433

“Ужгородська регата – 2019” відбудеться у неділю, 28 липня. Це веселе спортивне змагання, сплав річкою Уж на плавзасобах різної конструкції.

Старт – біля пляжу біля Підзамкового моста (правий берег). Фініш – за мостом Масарика, навпроти готелю “Ужгород” (лівий берег), інформують організатори.

До участі запрошують ужгородців та гостей міста на будь-яких немоторних плавальних засобах – це човни, надувні човни, плоти і т.д. Вітаються саморобні конструкції, оригінальний декор і костюми.

Кількість членів екіпажу не обмежена, але до фінішу “судно” повинне приплисти в повному складі екіпажу.

За результатами “Регати” будуть нагороджені переможці в таких номінаціях:

“Летючий Голандець” (найшвидше судно)

“Веселий Роджер” (найоригінальніше судно)

“Чорна каракатиця” (найшвидше судно серед саморобних)

“Ноів ковчег” (найчисленіший екіпаж)

Фестиваль не обмежується тільки запливом. На фініші будуть проведені різні змагання та конкурси.Реєстрація учасників ТУТ.

Перша “Ужгородська регата” відбулася 11 липня 2010 року. За підсумками рейтингу туристичного сезону 2010 Турінфоцентру Закарпаття “Ужгородська Регата” перемогла в номінації “Краща туристична анімація-2010”.

Примітки:

  1. За безпеку на змаганнях відповідають самі учасники. Слідкуйте за дітьми, перевірте надійність плавзасобів. Річка Уж у цей період дуже мілка, але про безпеку на воді треба дбати.
  2. У випадку незадовільних погодних умов або стану річки Регата може бути перенесена на пізніший термін, про що повідомлять додатково.
telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах