8259
14:43 13.062016

Закарпатські міні-красуні стали переможницями всеукраїнського конкурсу. ФОТО

Життя 6247

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція ужгородських маленьких красунь, які повернулися із Всеукраїнського конкурсу краси «Міні світ краси України 2016», що проходив у Чернівцях.

IMG_8593

На дитячому фестивалі-конкурсі змагалися представниці з близько 20 міст України віком від 5 до 15 років. Одна з ужгородський учасниць стала головною переможницею і отримала Гран-прі. Також є переможниця у номінації “Принцеса України”, двоє інших наших дівчат відзначили як найбільш ніжних та найбільш перспективних на конкурсі.

Анна Феєр, генеральний директор Закарпатської школи моделей “A*Star” розповіла: «Конкурс відбувся вже 11-й раз, він збирає талановитих дівчаток з усієї України. Цього року Закарпаття представили одразу 4 дівчат. Повернулися додому з чудовими призами і титулами, тож плануємо співпрацювати з конкурсом і надалі. Наші красуні завоювали 2 основні титули: «Принцеса України» – Єлізавета Дребітко і «Гран-прі України» – Ганна Чорнак. «Міс ніжність» стала закарпатка Ірина Васько, а «Міс перспектива» – Регіна Покорба.

«Я не очікувала, що стану принцесою. Мене оголосили аж вкінці. Я дуже щаслива, що я – «Принцеса України 2016», – розповіла Єлізавета Дребітко. За словами дівчинки, найбільше вона переживала за танець, щоб не помилитися в рухах.

На конкурсі дівчата представляли герби своїх областей, також був вихід у сукнях, у національному вбранні і у спортивному. Крім того, тривав конкурс талантів.

Юна красуня Ірина Васько розповіла: «Я показала гімнастичний номер. Займаюся гімнастикою 4 дні на тиждень». До речі, Іринка має вже 28 медалей зі змагань із гімнастики.

Ганна Чорнак розповіла: «Мені все сподобалося на конкурсі. Я старалася, особливо на репетиціях танців, бо вони були дуже важкі. Мене підтримували мама, тато і брат».

У школі моделей в Ужгороді дівчатка займаються двічі на тиждень. У них є можливість брати участь у різних конкурсах – національного і міжнародного рівня, а також робота у рекламі, зйомки для журналів, каталогів тощо. На наступному рівні – вже більш вузькопрофільна майстерність, дефіле, фотоклас, акторська майстерність, правильне харчування тощо. Програма складена так, щоб розкрити талант кожної дитини, допомогти їй проявити себе, – каже Анна Феєр.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини