78420
17:06 25.032019

В Ужгороді пройде свято краси

Життя 3735

6 квітня 2019-го в Ужгороді відбудеться Royal Beauty – Кубок Карпат 2019. Це Міжнародний конкурс та виставка-ярмарок індустрії краси, який з року в рік стає популярнішим та збирає фахівців індустрії краси кількох країн. Проходитимуть усі заходи на території спорт-арени “Золота Гора” (с. Барвінок).

У програмі цьогорічного заходу– конкурси професіоналів та любителів індустрії краси. Змагатимуться кращі перукарі, візажисти, майстри нігтьової естетики з різних країн світу та України. Оцінюватимуть роботи конкурсантів професійні судді міжнародного класу.

Учасники змагатимуться в таких конкурсах: “жіноча зачіска”, “чоловіча зачіска”, “нігтьова естетика”, “моделювання брів”, “візаж”. Переможці Royal Beauty – Кубок Карпат 2019 отримують цінні призи та подарунки від спонсорів, а також кубки, медалі та грамоти за свої досягнення на чемпіонаті.

Гран-прі конкурсу – безкоштовна участь у європейському чемпіонаті “Hungarian OPEN Europe CUP”, який відбудеться у місті Будапешт цього року!

Також відбудеться виставка ярмарок індустрії краси Royal Beauty – Кубок Карпат де компанії будуть представляти свої новинки продукції. Чудова нагода для створення відносин та обмінятись досвідом між колегами, а для відвідувачів ознайомитись та придбати новинки продукції за привабливими цінами.

Не менш цікавими будуть майстер класи від стиліста Валентина Ломова, зокрема, процес створення декількох вишуканих вечірніх образів та сучасних експрес укладок. У програмі також авторське шоу феєричних зачісок від відомого перукаря Adriana Popescu з Румунії, яке завоювало всю Європу. А також модний показ дизайнера Viki Mindak Designer, кожна колекція якої складається з надзвичайно ніжних та сміливих образів для нареченої.

Офіційна сторінка заходу: http://royal-beauty.info. Іnstagram: https://www.instagram.com/royal_beauty.info

Ужгородський прес-клуб здійснює акредитацію ЗМІ. Будь ласка, надислайте інформацію на тел/мейл прес-клубу до 3 квітня 15.00.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Учні Ужгородського ліцею вирощують мікрозелень та донатять на ЗСУ
17:29
Самовираження через мистецтво: арттерапія для підлітків
17:07
В Ужгороді відбувся благодійний фестиваль «Сакура фест-2024»
16:45
Закарпатські податківці з початку року надали понад 34 тисячі адмінпослуг
16:31
На Закарпатті рятувальники відкрили ще один клас безпеки для дітей
16:14
У Вишківській громаді пройде обговорення дозволів для перебування у прикордонній смузі
16:03
Інструктори Нацгвардії провели для закарпатських журналістів заняття з вогневої, тактичної та медичної підготовки
15:12
Поліцейські охорони Закарпаття знайшли зниклу дитину
14:52
У Закарпатському обласному центрі кардіології та кардіохірургії за минулий рік успішно виконали 151 операцію на відкритому серці
14:35
В Ужгороді патрульні допомогли чоловіку відшукати телефон, який він забув у таксі
14:24
Всі новини