78219
17:45 21.032019

Ужгородців запрошують на відкриття «історичного» фестивалю

Життя 1679

Урочисте відкриття фестивалю «Історія.UA» відбудеться у п’ятницю, 22 березня о 13.00 в приміщенні Закарпатської ОДА (атріум).

У відкритті фестивалю візьмуть участь заступник Голови Закарпатської ОДА Ярослав Галас, Голова Українського інституту національної пам’яті Володимир В’ятрович, кандидат історичних наук Олександр Пагіря та комбат «Карпатської Січі» добровольчого підрозділу у складі 93-ї механізованої бригади Збройних сил України Олег Куцин.

Одразу ж після цього там же, в атріумі, буде презентована фотодокументальна виставка «Наша земля проголошує: вона була є і хоче бути УКРАЇНСЬКОЮ», присвячена 80-річчю Карпатської України.

Також о 14.00 в малій залі Закарпатської ОДА в рамках фестивалю відкриється семінар для вчителів та бібліотекарів «Без брому і нафталіну. Як говорити з молоддю про минуле».

А о 15.00 в прес-центрі ОДА розпочне роботу круглий стіл на тему: «Історія українського державотворення на Закарпатті. Як робити минуле популярним» за участю відомих істориків Закарпаття та гостей із Києва, після завершення якого відбудеться презентація історичного журналу «Локальна історія».

З докладною програмою фестивалю «Історія.UA» можна ознайомитися за посиланням: https://bit.ly/2TNH8ZU

За додатковою інформацією звертайтеся за тел.

096-14-000-89

095-726-89-13

Наталка Позняк-Хоменко

Медіа-куратор фестивалю «Історія.UA»

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах