78166
10:32 21.032019

Влада Мукачева провела зустріч з бізнесом

Життя 2463

У великому залі виконкому відбувся круглий стіл за участі відділу економіки, інспектора праці управління праці та соціального захисту населення, керівника аудиторської компанії, а також підприємців малого та середнього бізнесу міста Мукачева. В роботі круглого столу взяли участь більше 70 учасників, здебільшого активні представники сфери торгівлі, готельного та ресторанного бізнесу міста.

Після слів привітання, міський голова Андрій Балога, проінформував усіх присутніх про основну мету зустрічі – активізація діалогу між бізнесом та владою з метою створення комфортних умов у місті Мукачеві, як для ведення бізнесу так і для проживання та задоволення необхідних потреб усіх мукачівців та гостей міста.

Міський голова наголосив, що Мукачево розпочало велику та важливу роботу по розробці Стратегії розвитку міста Мукачева до 2027 року, про основні завдання та стратегічні цілі, які місто матиме на меті реалізувати вже найближчим часом та у майбутньому. Також відзначено, що саме від активної позиції та бачення представників малого та середнього бізнесу, від їх діяльності залежать можливості розвитку нашого міста. Тому, думка підприємця, керівника чи власника підприємства є дуже важливою для вибору пріоритетних завдань та шляхів розвитку міста, а також для розробки реальних, потрібних, дієвих та перспективних проектів.

В рамках круглого столу учасникам було запропоновано заповнити анкету опитування для бізнесу та визначити основні проблеми і перспективи розвитку. Нагадуємо, що усі бажаючі долучитися до розробки Стратегії розвитку міста Мукачева мають можливість заповнити також електронні форми анкет, як для бізнесу (https://goo.gl/forms/oKNIUae2y9mjvhBi2), так і для всіх мешканців Мукачева (https://goo.gl/forms/MaNzvRXpTuRUzlS82). Крім того, з метою обговорення процесу розробки, обміну думками та цікавими проектами розвитку у мережі Фейсбук створено групу «Стратегія розвитку міста Мукачева до 2027 року» (https://www.facebook.com/groups/663470787419110/).

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах