77910
15:41 18.032019

Ужгород прийматиме батьків загиблих учасників АТО

Життя 2459

З 22 по 24 березня місто Ужгород прийматиме у себе батьків загиблих учасників АТО.

Візит відбудеться в рамках Реабілітаційної програми «Потяг єдності», яка вже п’ятий рік реалізовується Всеукраїнською громадською організацією «Об’єднання дружин і матерів бійців учасників АТО».

Подорожі – це потужний засіб реабілітації, вони допомагають батькам вийти з кризового стану та повернути жагу до життя. А підтримка, як з боку влади так і громади, яку вони відчувають під час участі допомагає зрозуміти, що вони не самі, що подвиг їхніх синів шанують належним чином.

В рамках кожної подорожі батьків зустрічають різні міста України. Цьогоріч Ужгород вже вдруге за роки існування програми гостинно прийматимиме у себе «Потяг єдності». Для учасників запланована прогулянка містом, екскурсія до Ужгородського Замку, виїздні екскурсії по мальовничим замкам Закарпаття, зокрема до Мукачівського замку «Паланок». Окрім культурної програми, передачена зустріч з представниками місцевої влади та 13-ма родинами загиблих учасників АТО Ужгородської області. Під час зустрічі планується:

– обговорення діючих гарантій та соціального захисту ветеранів та членів їх родин

– моніторинг забезпечення пільг на державному та міських рівнях

– обговорення існуючих проблем спільноти та шляхів їх вирішення

Запрошуємо вас долучитись до заходу — зустрічі з представниками влади та родиними загиблих учасників АТО Ужгородської області. Захід відбудеться в суботу, 23-го березня.

Місце та час проведення заходу повідомимо додатково.

Додаткова інформація:

ГО «Об’єднання дружин і матерів бійців учасників АТО» була створена у жовтні 2014 року. 2014 року та об`єднує усіхродичів бійців, що беруть участь у боях АТО на Сході України.

«Потяг єдності» — програма реабілітаційних подорожей вихіного дня. В рамках програми родичі загиблих учасників АТО подорожують містами України, відвідують визначні пам’ятки та найцікавіші місця, спілкуються в колі однодумців за принципом «рівний-рівному». Заходи сприяють психологічній реабілітації учасників, привертають увагу громадськості до проблем ветеранів та їх родин, сприяють обміну досвідом між громадськими організаціями.

Контактна особа:

Ольга (096) 619-32-36

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах