7597
09:25 4.062016

Вихованці «Дороги життя» яскраво зустріли перший день літа. ФОТО

Життя 6984

У середу, 1 червня, вихованці МСРЦ «Дорога життя» яскраво зустріли літо. Вранці на них чекав святковий марш-ходотон, під час якого діти та молодь з особливими потребами жваво та весело крокувала містом, доводячи, що барви життя для них завжди у них попри все кольорові, повідомляє Час Закарпаття.

132753

На свято завітала делегація з Ужгородської міської ради на чолі із заступником міського голови Олександром Білаком, та також приїхали гості зі Словаччини та Угорщини. Після святкової ходи на вихованців Центру чекав смачний традиційний обід де діти та молодь ласували смаколиками та завзято ділилися враженнями від свята, і з нетерпінням чекали вечірнього продовження дійства. 

Свято продовжилося концертом присвяченим Міжнародному дню захисту дітей. На сцені «Падіюну» того вечора вихованці «Дороги життя» Василь Мірявчик та Світлана Соломон для глядачів станцювали пристрасну «Бачату», а ще хореографічні номери дарували танцюристи «Корпорації друзів» та «Бліцу». Вокальні ж виступи лунали у виконанні солістів «Падіюну». 

А свою акторську майстерність продемонстрували гості з Києва – народний аматорський театр-студія «Паростки» (керівник Віталій Любота). Актори з генетичними та психічними особливостями показали дві міні-вистави – «Муха-цокотуха» і «Маленькі історії великого міста». Під час виступу особливі актори зі всією силою емоцій торкалися до сердець глядачів, вони проживали на сцені кожен відіграний епізод, проникались ролями так, що присутні мимоволі пірнали у сценічну реальність. Під час вистави глядачі зачаровано спостерігали за дійством, дехто не стримував сліз, а наприкінці – особливим акторам всі аплодували стоячи, бо, мабуть, усвідомлювали, що перед ними таки виступають актори безмежними можливостями! 

Вікторія Лисюк

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах