75926
11:15 21.022019

Кожного дня школярів Мукачева чекає ранковий огляд медичними працівниками

Життя 2460

Після виконання заходів щодо проведення профілактичних щеплень серед дитячого населення, управління освіти, молоді та спорту забезпечує виконання ст.5 Закону України “Про захист населення від інфекційних хвороб” в частині щодо відвідування закладів освіти.

З метою виявлення осіб з ознаками захворювання распіраторними інфекціями та кором і тимчасового недопущення їх до освітнього процесу, організувано проведення медичними працівниками закладів щоденного ранкового огляду учасників освітнього процесу.

При виявленні ознак захворювання на распіраторні інфекції та кір, буде забезпечено виконання планів протиепідеміологічних заходів, розроблених спільно з відділом охорони здоров’я.

До 1 квітня спільно з працівниками КНП “Центр первинної медико-санітарної допомоги м.Мукачева”, буде організувано проведення профілактичних щеплень дитячого населення в закладах освіти згідно графіка.

Окрім того, управління освіти, молоді та спорту відпрацьовує процедуру надання інших форм навчання для здобуття освіти дітьми, у яких відсутні профілактичні щеплення, інформує Управління освіти, молоді та спорту міськвиконкому.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах