73945
09:30 23.012019

На Закарпатті стало більше адвокатів, що надають безоплатну правову допомогу

Життя 3599

У понеділок, 21 січня, в Ужгороді пройшов другий етап конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються до надання безоплатної вторинної правової допомоги. Засідання конкурсної комісії відбулося під головуванням директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Закарпатській області Василя Попадинця.

У складі конкурсної комісії начальник ГТУЮ у Закарпатській області Євген Когутич, заступник директора Регіонального центру з надання БВПД Лариса Фучко, голова Закарпатської КДКА Петро Немеш, суддя Закарпатського Апеляційного суду Олена Кожух, керівник юридичної компанії «Колегіум» Ростислав Пазина, декан юридичного факультету УжНУ Ярослав Лазур.

Члени комісії проводили оцінювання адвокатів за наступними критеріями: мотивація до надання безоплатної правової допомоги, комунікабельності, емоційної врівноваженості та вміння представляти приклади надання ними правової допомоги.

Участь у співбесіді взяв 31 адвокат, усі набрали достатню кількість балів за результатами оцінювання. Приємно відзначити високу професійність правозахисників, їхнє бажання надавати правову підтримку тим категоріям громадян, які не мають фінансової можливості заплатити адвокату за представництво власних інтересів у судах, перед органами державної влади тощо.

Тож за підсумками проведеного конкурсу ще 31 адвокат буде включений до Реєстру адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу на Закарпатті.

За безоплатною правовою допомогою звертайтесь до найближчих місцевих центрів та бюро правової допомоги, або телефонуйте за єдиним номером системи безоплатної правової допомоги 0800213103 (цілодобово та безкоштовно з мобільних та стаціонарних телефонів), інформують у Регіональному центрі з надання БВПД у Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах