73638
12:30 19.012019

У Мукачівському будинку-інтернаті влаштували свято зими. ВІДЕО

Життя 3985

В Мукачівському будинку-інтернаті для дітей з вадами психофізичного розвитку організували святковий захід за участі вихованців закладу.

У програмі заходу були колядки, щедрівки а також театральні сценки. Традиційно для гостей заходу діти власними руками підготували виставку снігових скульптур.

Вихователь Емілія Кость, яка разом з дівчатами займалася підготовкою святкової програми каже, до різдвяного заходу діти ретельно готувалися, власними руками прикрасили зал, щодня відвідували репетиції, щоб гідно виступити перед глядачами.

Традиційно, готуючись до святкового новорічного заходу вихованці будинку-інтернату власними руками створюють справжні витвори мистецтва – снігові скульптури. Й на диво, кожного року погода сприяє їм у цьому.

Цього року задля заохочення дівчат працювати над сніговими скульптурами, директор закладу Василь Маркулін оголосив конкурс на кращу роботу, а винагороду пообіцяв грошову.

Директор будинку-інтернату каже, будь-яка творча діяльність позитивно відображається на психофізичному розвитку вихованців закладу, тож не має жодного дня коли б дівчата мали змогу байдикувати. Вже після завершення сьогоднішнього заходу починають готуватися до свята Водохреща.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини