71494
11:24 16.122018

На Перечинщині випав сніг – журналістка поділилася емоціями від явища природи. ФОТО

Життя 4781

Люблю сніг! Це у мене з народження. На світ з’явилася, коли в моєму рідному селі снігові покрови сягали метра, а кучугури (діло рук хурделиці) були і півтораметрові.

Для мене зима – це сніг, мороз, потріскування дров у шпорі, подарунки від Миколая, новорічна ялинка, колядники.

Останні два тижні, переглядаючи прогноз погоди в Інтернеті, благала: Боже, дай снігу.

І ось сьогодні моє бажання здійснилося! Вранці, визирнувши у вікно, моє серце закалатало. Дерева, кущі, які ще вчора були такими сумними, самотніми, сяяли радістю у святкових шатах. Білосніжна ковдра вкрила чорну дорогу з ямами. Яка милота! Мене переповнили емоції. Стримувати їх?! Не змогла. Дякую Богу і прошу, щоб ця краса протрималася бодай до обіду. Бо ж розумію: це ненадовго – надворі ж плюсова температура.

У таку пору хіба всидиш вдома?! Швидко спакувавши порожню тару, гайнула у Сімер по воду (Сімер – сусіднє село Перечина. – примітка автора). Поки пляшки наповнювалися чистою джерельною водою, я милувалась краєвидами, ліпила снігові кульки, робила сліди на білосніжній ковдрі. І, звісно, зробила декілька кадриків, аби поділитися цією красою з вами, мої любі читачі. Мою увагу привернув почеплений кусок білого хліба на гілочці бузини – добра людина подбала про пернатих, які залишилися зимувати у нас.

Дорогі мої, бажаю і вам позитивних емоцій і хорошого настрою. На календарі 16 грудня. Зима тільки вступила у свої права. Сподіваюся, що вона порадує нас хорошою погодою, великим снігом, файним морозом.

Тетяна ГРИЦИЩУК, фото автора

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах