71090
14:49 11.122018

Хустські пластуни навідалися в гості до прикордонників. ФОТО

Життя 4055

Вихованці національної скаутської організації України Пласт станиці Хуст днями відвідали прикордонників відділення “Велятино” аби ознайомитись з роботою охоронців держрубежу.

Військовослужбовці радо зустріли юних пластунів, провели екскурсію по підрозділу, залюбки розповіли чим займаються щодня та пояснили чому їх професія така важлива й почесна. Крім того, діти мали можливість ознайомитись зі зразками сучасного озброєння та техніки прикордонників, спробувати розібрати та зібрати автомат, дізнатись про його можливості і, звичайно ж, про правила безпеки при поводженні зі зброєю, повідомила “Карпатському об’єктиву” прес-служба Мукачівського прикордонного загону.

Робота службових собак, хитрощі контрабандистів, цікаві затримання, порядок патрулювання кордону, загороджувальні споруди – далеко не весь перелік запитань, які цікавили дітей. У свою чергу, прикордонники охоче відповіли на кожне з них.

На останок діти скуштували смачний чай у солдатській їдальні, подякували прикордонникам за гостинність і пізнавальну бесіду та домовились про нову зустріч на кордоні.

 

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах