70981
17:37 10.122018

Троє дітей-сиріт отримали власне житло в Ужгороді

Життя 2968

У понеділок, 10 грудня, в Ужгороді трьом особам з числа дітей-сиріт вручили ключі від нового житла. 

Обсяг видатків для Закарпаття у рамках державної субвенції на 2018 рік склав 20,7 мільйонів гривень. На сьогодні за підсумками семи засідань обласної комісії розподілено понад 15 мільйонів гривень на придбання 23 приміщень для 29 осіб відповідної категорії громадян та двох приміщень для створення дитячих будинків сімейного типу. Завдяки бюджетній програмі на Закарпатті вже 21 особа має власну домівку!

Для трьох осіб у м. Ужгород житло придбано за умови співфінансування з міського бюджету.

Сьогодні сертифікати про право власності на квартири отримали троє дівчат з числа дітей-сиріт, які перебували на квартирному обліку Ужгородської міської ради. Довгоочікувані документи ужгородкам вручили вже у новому житлі. Затишні квартири розташовані в одній новобудові, вже за кілька днів там з’являться меблі і все необхідне. Щасливі власниці житла, які донедавна проживали у родичів і соціальному гуртожитку, кажуть, що навіть не сподівалися на таке щастя – мати власну окрему домівку.

Ще до кінця року обласна комісія розподілить кошти на придбання квартир для двох осіб з числа дітей-сиріт з м. Берегово.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах