70558
12:38 5.122018

Сьогодні планують відновити газопостачання на деяких вулицях Ужгорода

Життя 2153

ПАТ «Закарпатгаз» планує завершити ремонтні роботи на газопроводі середнього тиску та розпочати відновлення газопостачання 5 грудня.

«Завершення робіт на газопроводі середнього тиску на перехресті вулиць Грушевського та Заньковецької та початок відновлювальних робіт заплановано на сьогодні, 5 грудня: почнемо з дитячих садочків та закладів освіти, потім – житловий сектор. Ймовірніше усього, що мешканцям усіх багатоповерхівок сьогодні відновити газопостачання не встигнемо, але ми зробимо усе від нас можливе, щоб пустити газ у максимальну кількість осель наших клієнтів вже сьогодні. Слідкуйте за повідомленнями на офіційній сторінці компанії – про усі зміни ми оперативно повідомлятимо наших споживачів», – коментує начальник Ужгородського відділення ПАТ «Закарпатгаз» Богдан Библик.

ПАТ “Закарпатгаз” звертається до споживачів з проханням сприяти газовикам у доступі до помешкань під час відновлювальних робіт. Це дасть можливість провести відновлення газопостачання у найкоротші терміни, а також закликає з порозумінням поставитися до тимчасових незручностей. Про відновлення газопостачання буде повідомлено додатково.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах