70073
18:14 28.112018

В ужгородському «ПАДІЮНі» відбудеться нагородження переможців обласного творчого конкурсу

Життя 2739

1 грудня Департамент освіти і науки обласної державної адміністрації запрошує  до Закарпатського обласного палацу дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН», де відбудеться нагородження переможців IV Обласного конкурсу літературних творів, творів образотворчого мистецтва та фоторобіт «Захисники України: історія та сьогодення».
Конкурс розпочався у жовтні 2018 року до Дня захисника України й пройшов у кілька етапів – від шкільного до обласного. Мета конкурсу – вшанувати мужність та героїзм захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяти подальшому зміцненню патріотизму у дітей, створити умови для творчої самореалізації учнів
Під час свята будуть відзначені переможці у чотирьох номінаціях – «Лист», «Вірш», «Малюнок», «Фоторобота», а також педагоги, які підготували дітей до участі в конкурсі.
Почесним гостем урочистостей буде мати Героя України Олександра Капуша – Людмила Капуш. Серед учасників свята також педагогічні працівники, які брали участь в антитерористичній операції на сході України, солдати-строковики Збройних сил України, всі учасники обласного етапу конкурсу та представники педагогічної громадськості районів, міст, об’єднаних територіальних громад, повідомив “Карпатському об’єктиву” прес-центр Закарпатської ОДА .
Початок заходу об 11:00.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах