69998
10:19 28.112018

На Свалявщині відбудеться Міжнародна конференція, присвячена системі громадського здоров’я

Життя 2546

Завтра, 29 листопада, о 10.00 в с.Поляна розпочнеться Екологічний форум, який проводиться на Закарпатті третій рік поспіль. У рамках Форуму регіональних ініціатив «Поляна – ЕКО 2018», який присвячується 100-річчю з дня народження президента Національної Академії наук України Бориса Патона, «Система громадського здоров‘я: теорія, методологія, технології, соціальна практика та управління».

Також  заплановане підписання Меморандуму про партнерство та взаємодію в рамках проекту «Екологія здоров’я» між Асоціацією місцевого самоврядування Закарпаття та Національною мережею громадського здоров‘я України.

Серед іншого учасники форуму обговорять такі теми як «Система громадського здоров‘я як інноваційний фундамент сталого інклюзивного розвитку територіальної громади», «Університети наук про життя: досвід та сучасні виклики», «Мрії вченого про безсмертя та концепція живого», «Екологічні та соціальні технології громадського здоров‘я», словацькі колеги поділяться досвідом організації системи публічного здоров’я, а німецькі науковці виступлять з цікавою доповіддю «Керовані свідомістю квантові технології зцілення».

У заходах візьмуть участь: керівництво Закарпатської ОДА, Ужгородської міської ради, Полянської ОТГ, Генконсульств Угорщина та Словаччини, науковці УжНУ, експерти із Словаччини, Німеччини, Нідерландів та інші.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах