6694
19:50 28.052016

Більше сотні учасників об’єднав у Хусті фестиваль «Долина нарцисів». ФОТО

Життя 3055

Молдова, Білорусь, Словаччина та десятки українських міст представлені цьогоріч на VІІ Міжнародному фестивалі для особливих людей «Долина нарцисів».

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Відкрилося свято зі спільної ходи вулицями міста над Тисою із символічною назвою «Схід і Захід разом», а продовжилося на центральній сцені Хуста спочатку флешмобом, проведеним вихованцями Буштинської гімназії-інтернату, а відтак – колоритними виступами учасників, зокрема: Наталії Капустян і Романа Шевченка з молодіжного центру інвалідів м. Канів «Відродження», Анітти Салатай, Сергія Сіверського та Тетяни Луценко, Ірини Казимир та Антоніни Кривобок, Олени Глушко з Києва, Миколи Баландіна та Лілії Марейченко та інших.

Привітали учасників зібрання голова громадської ради Хуста Оксана Ряска, голова жіночої ради Оксана Огняник, директор центральної міської бібліотеки Вікторія Курденко (між іншим, бібліотека вже впродовж двох років активно підтримує захід), начальник управління кудл тури, молоді і спорту Володимир Власюк та інші.

-Фестиваль дає можливість тим, у кого спільні проблеми згуртуватися, зробити суспільство більш чуйним до чужого болю. Приємно, що географія учасників із року в рік розширюється, що до Закарпаття приїжджають чудові творчі люди з різних країн, які показують справжню майстерність та силу духу, – розповіла для редакції новин «Карпатського об’єктива» організатор заходу, керівник благодійного фонду «Любов» Любов Яцук.

Під час заходу присутніх розважав анімаційний герой із відомого дитячого мультфільму «Суперкнига» робот Робік, із яким присутні на святі могли сфотографуватися. Також натхнененими вокальними номерами порадували присутніх представники релігійних громад Хуста.

Продовжиться фестиваль завтра у диско-барі «Дружба», де також гості зможуть подарувати іншим часточку власного тепла та ще більше повірити в себе і свої можливості. У понеділок же на учасників зібрання чекають екскурсії визначними куточками нашого краю.

Марина АЛДОН

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини