6656
18:11 28.052016

Нагородження ужгородських медалістів та їхній останній вальс. ФОТО

Життя 3094

28 травня відбулося традиційне для міст Закарпаття «Свято випускників».

medalistu

Цього року урочистий захід відбувся на площі Поштовій, де зібралося багато ужгородських випускників зі своїми родинами.

На заході були присутні міський голова Богдан Андріїв, заступник міського голови Іштван Цап, заступник міського голови Олександр Білак, начальник управляння освіти Оксана Бабунич та меценат, громадський діяч Ігор Баран.

Після представлення керівництва, учні-переможці олімпіади з базових дисциплін серед учнів 4-х класів з навчально-виховного комплексу «Престиж» та спеціалізованого навчально-виховного комплексу «Первоцвіт» винесли, так званий, «Золотий літопис». З 2014 року, в цю книгу пошани золотими літерами вписують імена тих школярів, які мають особливі досягнення у навчанні.

Богдан Андріїв разом зі своїми заступниками нагородили кращих випускників нашого міста медалями: «Дорогі наші діти – ви майбутнє нашого міста, ви маєте пишатись тим, що вибороли ці золоті та срібні медалі. Я щиро вдячний батькам, що виростили таких чудових дітей, я вдячний педагогам, за їхні щоденні зусилля, які вони доклали для того, щоб ці діти стояли сьогодні на нашій сцені. Бажаю вам в майбутньому досягнути великих успіхів і пам’ятайте, що тільки наполеглива праця та глибокі знання допоможуть вам стати успішними у дорослому житті».

Також, нагороди отримали переможці IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад та ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України.

Ігор Баран вручив премії переможцям міських змагань з силового багатоборства, які зайняли призові місця на спартакіаді серед школярів м. Ужгорода.

Після виступів вокальних колективів, як завершення свята, випускники виконали всій останній прощальний вальс.

Вікторія КОПИНЕЦЬ

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах