66457
17:34 18.102018

Аби купити квиток на автостанції «Сільце», пасажири мусять стати на коліна

Життя 10669

Кореспондент «Карпатського об’єктива» стала свідком такої ситуації: аби купити квиток на рейсовий автобус, пасажири стають на коліна. Це на автостанції «Сільце», що на Іршавщині.

Вікно каси знаходиться дуже низько від землі, тому пасажири та водії через незручність змушені не тільки схилятися, а і ставати навпочіпки та на коліна.

У Сільці наш автобус стоїть п’ять хвилин. Водій поніс касирці документи. З салону автобуса бачу молодого чоловіка на колінах перед вікном каси. Отримавши квиток, хлопець ледве підводиться, чистить пилюку з штанів.

 – Віка, глянь, – штовхає свою сусідку (можливо, це не просто попутниця, а дружина) світловолосий чоловік і показує їй на чоловіка на колінах. А далі почав обурюватися: – Оце так умови для пасажирів: аби купити квиток, треба стати на коліна! Ну і сервіс! Ну і держава! – чоловік ледве стримував емоції.

Коли дійшла черга до сивочолого дядька у смугастому светрі, він, схилившись, просунув голову у вікно каси.

 

Наступний пасажир – ще вищого росту. Аби придбати квиток, він, присівши на лавицю, почав розмову з касиркою. Поки вона готувала квиток, чоловік підвівся з лавиці і став навколішки.

Будівля автостанції «Сільце» невелика, але тут вирує бізнес. Поруч магазин-склад будівельних матеріалів. З одного боку каси – пункт обміну валюти. Зал очікувань пасажирів став кафешкою. Був і банкомат. Тепер на його місці вікно каси. Стіни, і навіть вікна – у рекламі. Ось це яскравий приклад того, коли державний об’єкт потрапляє у приватні руки. Все вказує на те, що господар чхав на пасажирів та на створення умов для них.

Тетяна Грицищук, фото автора

Фото зроблено із салону автобуса

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах