66217
11:24 16.102018

Закарпатський музей народної архітектури та побуту виграв грантовий проект Українського культурного фонду

Життя 3490

Сьогодні, 16 жовтня, у Закарпатському музеї народної архітектури та побуту відбудеться прес-конференція, присвячена приємній події – музей виграв грантовий проект Українського культурного фонду «Стежками традицій закарпатської кераміки».

Із представниками ЗМІ зустрінуться:

Коцан Василь Васильович, директор музею. Ознайомить учасників прес-конференції з діяльністю закладу щодо збереження, відродження та популяризації традиційної народної культури, розповість про участь музею у грантових проектах.

Сологуб-Коцан Тетяна Яківна, завідуюча відділом науково-освітньої роботи, координатор проекту. Поінформує про підготовку та участь музею в конкурсі грантових проектів, оголошених Українським культурним фондом, коротко охарактеризує мету, завдання, основні цілі проекту, а також заходи, передбачені в рамках реалізації проекту, зокрема видання «Абетки гончара» для дітей.

Учасники команди проекту: Симкович Вікторія Іванівна, завідуюча відділом експозиції та науково-дослідної роботи музею. Розповість про підготовку Фестивалю гончарства. Мегела Мар’яна Іванівна, заступник директора з науково-освітньої роботи. Ознайомить журналістів з фондовою колекцією кераміки ужгородського скансену та розповість про підготовку до видання каталогу «Вільхівські гончарі».

Початок прес-конференції о 14:30.

По завершенню заходу – екскурсія скансеном і кава-брейк.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах