66175
09:38 16.102018

Мукачівський «Союз українок» відсвяткував своє 25-річчя

Життя 4325

14 жовтня у Мукачівському драматичному театрі відбулися святкові урочистості приурочені 25-річчю утворення Мукачівського міського осередку Всеукраїнської громадської організації “Союз українок” України та 10-річчю хорового колективу “Відгомін”.

Ювілейний вечір “Уклін тобі, Україно!” зібрав чимало гостей, які завітали на свято, щоб привітати союзянок з гарною датою створення колективу, який гуртується довкола національної ідеї, веде активну участь у громадському житті міста, зберігає і примножуює культурні традиції.

З вітальним словом виступив секретар Мукачівської міської ради Іван Маняк, який відзначив вагому роль осередку “Союз українок” та хору “Відгомін” у громадсько-культурному просторі міста та вручив почесні відзнаки за активну життєву позицію.

У цей вечір присутні на святі мали чудову нагоду дізнатися більше про діяльність союзянок в Україні, у світі, а також стати учасником святкової концертної програми, яку подарували хор “Віднгомін”, творчі колективи та талановиті виконавці нашого міста.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах