64177
10:28 22.092018

Хустські школярі зобразили велетенського голуба миру

Життя 5696

До Міжнародного дня миру, що відзначається щороку 21 вересня,  креативні школярі Хустської спеціалізованої школи I-III ст. №3 організували тематичний флешмоб.

Діти вишикувалися в такий спосіб, що на шкільному подвір`ї з`явився велетенський силует голуба.

Так школярі приєдналися до міжнародної акції за мир, акцентуючи увагу, власне, на бажанні миру в рідній країні.

За доброю традицією зініціювала проведення флешмобу активна рада учнівського самоврядування та  педагог-організатор Тетяня Ковач.

П`ятий рік поспіль у нашій школі проводимо тематичний захід до Дня миру, адже це питання, на жаль, ще гостро звучить для кожного українця. У акції були задіяні учні 1-4 класів, які з радістю зобразили величезного голуба, який є символом миру. Оскільки це свято покликане змусити людей не тільки задуматися про мир, але і зробити щось заради нього, то наші школярики в такий спосіб вирішили донести до інших, що, найперше, мир має бути в наших серцях.

Акцію продовжили малюнком на асфальті: кожна дитина мала змогу зобразити своє бачення миру на планеті Земля. Опісля відбувся танцювальний флешмоб під пісню Наталії Май “Нам потрібне мирне небо”. Вчителі також провели виховні години на тему важливості миру для кожного з нас“, – поділилася з “Карпатським об`єктивом” педагог-організатор Тетяна Ковач.

На підтримку миру саме в цей день відбуваються різноманітні проекти, акції, флешмоби, до яких долучаються як юнь, молодь, так і старше покоління.

Богдана Клекнер, фото Тетяни Панті

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах