61785
15:00 20.082018

Мукачівські прикордонники розповіли юним «легіонерам» про охорону держрубежів

Життя 3369

Прикордонники Мукачівського загону зустрілись з учасниками крайового виховно-вишкільного пластового табору “Легіон”. Основною метою цього табору є спонукання до самопізнання його учасників, а також пошук ними свого покликання та життєвого шляху через спільну вишкільну систему тренінгів, вправ, занять та змагань.

Знайомство з прикордонниками відбулось у відділі прикордонної служби “Лужанка”. Чотири десятки юнаків з усіх куточків України, мали змогу на власні очі побачити, як охороняються кордони нашої держави. Військовослужбовці відділу розповіли гостям про особливості та тонкощі своєї професії, а також про хитрощі, які вигадують зловмисники при спробах порушити кордон, повідомила «Карпатському об’єктиву» прес-служба Мукачівського прикордонного загону.

Неабиякий інтерес пластунів викликали сучасні зразки озброєння, технічних та спеціальних засобів, а також автомобільної техніки охоронців рубежів, які використовуються ними у повсякденній діяльності.

На останок хлопцям розповіли про умови прийому на військову службу за контрактом її переваги, соціальні пільги та гарантії військовослужбовці Держприкордонслужби.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах