61686
13:21 19.082018

Можливість переведення вступників на вакантні місця держзамовлення розглядали в УжНУ

Життя 1807

У п’ятницю, 17 серпня, відбулось чергове засідання Приймальної комісіїУжНУ, на якому було розглянуто актуальні питання вступної кампанії-2018.

На порядку денному були обговорені й затверджені питання: зарахування на місця державного замовлення вступників на основі ОС «бакалавр» та ОКР «спеціаліст» до магістратури; зарахування за кошти юридичних та фізичних осіб вступників різних рівнів;переведення на вакантні місця державного замовлення вступників, які зараховані за кошти юридичних та фізичних осіб; допуск до вступних випробувань вступників за ступенем бакалавр, які вже мають ОКР «спеціаліст», ОС «бакалавр» чи ОС «магістр».

Як зазначив відповідальний секретар Приймальної комісії Петро Горват, основне питання – це переведення на вакантні місця державного замовлення вступників за ОС «бакалавр», які зараховані за кошти юридичних та фізичних осіб. Відтак запропонував 53 вступників, які зараховані за кошти юридичних та фізичних осіб, перевести на вакантні місця державного замовлення відповідно до Розділу 12 Правил прийому.  Є чотири категорії переведення вступників, вони переводяться за рахунок вакантних місць спеціальності, галузі або університету, про що університет інформує Міністерство освіти й науки України. Також в УжНУ подають запит до Міністерства про додаткові місця. Тут було розглянуто вступників, які мають певні пільги (інвалідність, учасники бойових дій, діти з багатодітних сімей та ін.), а це 49 вступників на бакалаврат та 8 вступників на магістратуру, повідомляє офіційний сайт УжНУ.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді говорили про потенціал міст України та Словаччини
18:13
У Мукачеві, у зв'язку з ремонтом, з 18 квітня по 1 травня обмежать рух автомобілів по вулицях Університетська та Перемоги
16:12
Громада Закарпаття співпрацюватиме із громадою Донеччини
15:51
Набір до патрульної поліції Закарпаття триває
15:31
Десятьом громадянам України обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави
15:19
На Закарпатті двоє підлітків вели до кордону чотирьох порушників
14:53
Міжнародна наукова конференція на факультеті міжнародних економічних відносин в УжНУ
14:43
У Мукачеві завершується прийом заявок на участь у конкурсі піаністів
14:20
Закарпатській судовій охороні провели практичне заняття щодо виявлення зброї
13:50
Задушив до смерті: ужгородець, якого підозрюють у вбивстві мешканки Київщини, перебуватиме під вартою
13:36
Всі новини