61501
12:14 16.082018

Тячівщина готується до відзначення 27-ї річниці незалежності України

Життя 1784

У середу, 15 серпня, відбулось засідання оргкомітету з підготовки та відзначення 27-ї річниці незалежності України.

Урочистості з нагоди такої важливої річниці за участю керівництва району, представників органів місцевого самоврядування, депутатів місцевих рад, громадськості відбудуться 23 серпня.

Відтак урочисте підняття нового полотнища на 18-метровий флагшток на горі Капона відбудеться в День Державного прапора України, 23 серпня, о 9-й годині ранку.

А о 11.00 годині урочисте підняття Державного прапора заплановане на площі Незалежності біля адміністративної будівлі районної ради та райдержадміністрації. Під час цих заходів, одночасно з українськими прапорами на флагшток буде піднято бойові червоно – чорні стяги, у відповідності до прийнятого рішення на 14 -ій сесії 7 -го скликання Тячівської райради.

О 11.30 годині на площі Поштовій розпочнеться виставка декоративно – ужиткового мистецтва та парад вишиванок. Після чого у районному будинку культури відбудуться урочисті збори та концертна програма. Такі ж урочистості заплановано в усіх населених пунктах району, а релігійним організаціям рекомендовано провести в храмах молебні за Україну.

Також в ході урочистих заходів заплановано покладання квітів до пам’ятників загиблих Героїв Небесної Сотні та Генія українського народу – Тараса Шевченка.

Загалом під час засідання оргкомітету скоординовано дії відповідальних за святкування, уточнено готовність проведення районного заходу на належному рівні, інформує прес-служба Тячівської райдержадміністрації.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах